Hem » Köpvillkor

Köpvillkor

by Malin

Köpvillkor Digitala Produkter

Denna webshop säljer enbart digitala produkter (e-böcker). Produkternas priser innehåller 24% moms.
Du kan läsa mer om företaget bakom och hur vi hanterar dina personliga uppgifter på sidan om integritet.

För att handla på malinsdriftigheter.com måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar samt reserverar oss för eventuella prisfel som kan förekomma på siten.

1. Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi snarast en bekräftelse per e-post med information om din order till dig. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

2. Betalningsalternativ
Betal- och kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartners Klarna och Paypal.

3. Ångerrätt
Nerladdning av digitala produkter klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion. Det är därför alla digitala produkter måste godkännas av kund efter ett köp och endast i de fall då en produkt är overifierad så är en återbetalning möjlig. Den digitala verifikationsprocessen likställs med en plombering av en fysisk vara.

4. Redownload
Vill du ladda ner dina produkter på nytt kan du göra det genom att gå in på sidan ”dina nedladdningar”. Klicka på länken och logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Produkterna ligger kvar för nedladdning i maximalt två år, beroende på produkt.

5. Lagval
Vid eventuell tvist kommer malinsdriftigheter.com att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.