0 0
Read Time:41 Second

Glutenfria våfflor – godare än originalet!

Jag gillar knapriga våfflor med mycket smak och det tycker jag att mitt recept på naturligt glutenfria våfflor levererar! Jag har blandat smeten med 3 olika mjölsorter; mandel, ris och kokosmjöl. En perfekt kombo för de flesta pannkakor och kakor. Men kom ihåg; för mycket kokosmjöl gör att våfflorna och pannkakor fastnar i stekpannan. Vet inte varför, det bara gör det. Jag har med det mest för smakens skull.

Ngf-våfflor är därför (enligt mig) mycket godare än vetevåfflor just för att de smakar mer och har robustare konsistens. Dessutom mättar de bättre. Ja, ni får testa själva! Men jag är i alla fall såld.

Mina bästa glutenfria våfflor

Läs receptet här.

Servera med grädde och jordgubbar.

Tål du inte mandel? Byt ut mot glutenfritt havremjöl.

Testa också gärna mina glutenfria pannkakor!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Mitt bästa recept på glutenfria våfflor

  1. hej!Såg att din nya kokbok fanns i Kvevlax sparbank..om det är nån som vill ha, alltså. Vofflorna såg goda ut.o trädgårdslandet, vauv,,men skitt det regnar nu bort nu.

  2. Hej! Jo det borde finnas kanske 2 st… hade med mig några böcker en dag när jag gjorde bankärenden 🙂
    Jag var också rädd för trädgårdslandet men det mesta lämnade i fårorna mellan sängarna och det har vi lyckats leda bort nu så månne de klarade sig. Men för bönderna är det värre…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: