Mitt bästa recept på glutenfria våfflor

Glutenfria våfflor – godare än originalet!

Jag gillar knapriga våfflor med mycket smak och det tycker jag att mitt recept på naturligt glutenfria våfflor levererar! Jag har blandat smeten med 3 olika mjölsorter; mandel, ris och kokosmjöl. En perfekt kombo för de flesta pannkakor och kakor. Men kom ihåg; för mycket kokosmjöl gör att våfflorna och pannkakor fastnar i stekpannan. Vet inte varför, det bara gör det. Jag har med det mest för smakens skull.

Ngf-våfflor är därför (enligt mig) mycket godare än vetevåfflor just för att de smakar mer och har robustare konsistens. Dessutom mättar de bättre. Ja, ni får testa själva! Men jag är i alla fall såld.

Mina bästa glutenfria våfflor

Läs receptet här.

Servera med grädde och jordgubbar.

Tål du inte mandel? Byt ut mot glutenfritt havremjöl.

Testa också gärna mina glutenfria pannkakor!