0 0
Read Time:6 Minute, 6 Second

*I samarbete med Dermosil*

Det är en härlig tid vi lever i nu – jag ÄLSKAR november-december! Myset, pirret, det förskönade. Ja, det är mycket med julen och julshoppingen som kan ifrågasättas men två månader i året kan man väl få vara en material girl?

Se nu på detta face! Här ska frossas i hudvård och smink.

Idag 1.11 öppnar Dermosil sin julshop och i och med det lanserar gänget på Dermosil en hel katalog med nya gåvoförpackningar!

Dermosils motto är att ta fram presentförpackningar som visar att du bryr dig om personen som får dem. Omtänksamma gåvor! En bra vision, tycker jag.

Tänk att få jobba i deras team för produktutveckling, så intressant det måste vara!  Det är alltid lika kul att se vad de tagit fram för nyheter varje år.

Jag är en av de bloggare som fått se julkatalogen på förhand – vilket innebär att jag nu kan ge mina bästa rekommendationer för vilka gåvor ni ska välja!

Rättare sagt, jag har valt ut 5 gåvoförpackningar som jag gillade extra mycket.

 

Mina fem julklappsfavoriter från Dermosil

Det första valet var enkelt. Julförpackning Salme – ett doftljus med en milt rökig doft av vedbastu, söt tjära och barrträd. Det här tycker jag är den perfekta lilla julgåvan till kollegan, dagmamman, föreningsledaren och promenadkompisen. De personer i den ytte bekantskapskretsen som inte är i direkt julkappsled – men som ändå spelar roll. Ni vet. De som du skulle vilja ge något smått till ändå, men inte riktigt vet vad.

Ett doftljus är ett säkert kort, speciellt Salme som är så pass allround i färg och doft. One candle fits all, liksom. Gåvan kostar endast 9.90 – så dessa skulle jag bunkra upp med i julklappslagret.

Om du beställer för över 50 euro får du dessutom fri frakt, så skarva uppåt med några doftljus är mitt tips. Det är ju alltid någon som man kommer att tänka på sisådär veckan innan julafton, så då slipper du den stressen.

Doftljuset är handgjort och tillverkat av växtbaserat sojavax. Ljuset har lång bränntid och brinner med en vacker låga. Vi har tänt ljuset varje kväll nu här hemma och vi kan intyga att det stämmer. Det har verkligen en rofylld effekt och doften är inte alls så påträngande som andra märken vi har.

 

Mitt andra val är Julförpackningen Noelett praktiskt litet klädvårdsset för resenären eller den unga vuxna som knappast tänkt på att införskaffa nål och tråd till hemmet (och knappast kommer att tänka på det heller före krisen är ett faktum).

Klädvårdssettet är också supersmart att ta med på resan. Alla delar (och litet till, reds anmärkning) kan packas ned i den tillhörande påsen i filttyg vilket inte tar upp mycket rum i väskan.

Faktiskt skulle den här påsen rymmas bra i min handväska, som en liten första hjälpen i klädvård.  Jag skulle packa ned litet annat också där i väskan, som plåster och liknande. Perfekt påse som är platt och kan knytas hur tight man vill.

Speciellt bra när man är på affärsresor och våndas över sin outfit på hotellet! Det enda jag saknar är ett litet ministrykjärn, haha!

Klädvårdsset Noel innehåller en kombinerad klädborste och skosked, sytillbehörsset, noppborttagare och en klädvårdsrulle med refill.

Val nummer tre är detta produktset för mannen; Julförpackning Otso.

Ett schampo för håret och skägget samt en vårdande kräm för ansiktet och skägget. Ingredienserna i krämen gör huden mer elastisk och skäggstråna mjukare. Jag gav det här till min man som för tidigt julklapp eftersom jag ville höra vad han tyckte om den.

Man får verkligen tjata på honom för att han ska använda sina ansiktskrämer som han fått (i gåva av välmenande familjemedlemmar). Ska inte påstå att jag kan någonting om mäns psykologi – men en orsak till motviljan tror jag är att han inte gillar att gå omkring med ett flottigt ansikte (fast vem gör nu det) och därför drar han sig för att smörja in sig. Men den här krämen gick in i huden direkt så det var ett stort plus. Jag tyckte om doften också, inte parfymig utan bara fräsch! Kan varmt rekommendera!

Många män (i alla fall de jag känner) nedprioriterar ansiktsvård. De smörjer inte in ansiktet förrän de får riktigt torr och kliande hud och då använder de typ vanlig body lotion som smörjmedel. Varför köpa någon till burk liksom? Ha! Men kroppslotion ska man ju absolut inte lägga i ansiktet!
Mitt tips; när karln öppnar paketet ska du direkt be om att få testa produkten på dem. Omtanke och positiv uppmuntran kan väl aldrig vara fel kring jul? Män tycker faktiskt om att bli ompysslade de också – och få komplimanger för att de doftar gott och ser fräscha ut i ansiktet. Precis som vilken människa som helst. Och då kanske de sträcker sig efter den där burken nästa gång det kliar i ansiktet, men helst efter varje dusch.

Men från relationstips till något helt annat; smink.


Mitt fjärde val föll på denna inspirerande palett med ögonskuggor, julgåvan Ella, med en färgskala som spänner över hela dagen – från mjuk morgonrodnad till fyllig midnattshimmel.

Visst ljuvliga färger?

Jag kommer mig sällan för att köpa nytt ögonsmink (paletter går ju inte åt så snabbt) och då blir det lätt så att jag bara använder samma färger hela tiden. Därför tycker jag att det här är en jättebra present till syrran eller kompisen. Jag skulle till exempel knappast köpa en palett med bara blåa nyanser men nu eftersom jag har denna nya palett med tre fina blåa färger blev jag ju mycket sugen att testa.

Jag gillar färgskalan jättemycket, så mångsidig med basfärger i mitten och glittriga varma och kalla färger i ytterkanterna. Bra tänkt!


Sist men inte minst – ett produktset för trötta fötter.

Mitt femte val är julgåvan Kaisa. En perfekt gåva till alla som har ett par fötter. Ja, jag menar det! Jag unnar mig verkligen aldrig fotvård och det är så vrickat med tanke på hur mycket omsorg jag lägger på att hålla håret och huden i skick.

Jag tror på att köpa julklappar som mottagaren annars inte skulle prioritera för sig själv och badsalt för fötterna är ju nog inte något man prioriterar att handla hem en måndagskväll.

Jag testade det här badsaltet häromdagen. Jag ska erkänna att mitt huvudmål var att få några bilder plåtade till detta blogginlägg, men när jag väl satt där med fötterna i det varma, ångande badet kom jag på mig själv att njuta lite också.

Det som slog mig först med badet vad doften av mentol och eukalyptus. Det syns inte på bilden, men jag satt här på min inglasade balkong. I kombination med utomhusluften blev dofterna helt magiskt uppfriskande. Som min egen privata turiska bastu (men för fötterna då).

Jag får god lust för en omgång två nu när jag skriver detta.

Karbamidkrämen gjorde fötterna riktigt lena och mjuka, och jag har fortsatt använda den dagligen sedan dess.

En fin julklapp till mig själv, med andra ord.

MAN FÅR JU ALDRIG GLÖMMA SIG SJÄLV.
En till dig (och en till mig)…

Hoppas att ni blev inspirerade av mitt inlägg!

Länk till julgåvorna kommer här:

För att få hem paketet i tid – beställ dina julgåvor från dermosil senast 19.12. Det är också möjligt att beställa direkt till mottagaren. Kolla också gärna in DERMOSILS JULKALENDER – länk.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Julklappar från Dermosil – mina 5 favoriter i årets julkatalog

  1. Håller med, det är lika spännande varje år och se vad Dermosil kommer med för julprodukter! Perfekta julklappar! Riktigt fint inlägg !??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: