0 0
Read Time:46 Second

I helgen slängde jag ihop en glutenfri skinkpaj till lunch.

Jag brukar oftast baka paj på överblivna rester och nu hade jag en hel del pålägg kvar från veckans brödbakningskurs. Därför blev det skinka! Jag körde lök, skinka och paprika i matberedaren (samma som jag gjorde pajdegen i).
Allt blev finhackat på några sekunder. Heja maskiner!

Nånting som jag alltid har i frysen är riven ost. När jag ska ha riven ost till nånting köper jag en hel gräddost och river hela. Osten som blir över fryser jag ned i påsar till senare pajbakning. Det går snabbt åt, jag använder ganska mycket ost i matlagningen.

Så det blev några nävar ost ur frysen som jag lade ovanpå fyllningen.

En lyckad paj! Bottnen blev knaprig och bra, inte alls smulig som glutenfri pajdeg kan bli ibland.
Det är husken som gör det.

Receptet hittar ni här:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.