0 0
Read Time:2 Minute, 55 Second

Vilken intensiv vecka jag haft! I torsdags hängde jag på Bocks på företagarseminarium, igår kväll gick jag på musikalen Gambämark på Ritz och i morse var det dags för frukostflickornas event på skönhetssalongen Kika’s. Tufft att vara jag, liksom!

Först hela den här jobb-situationen i början av veckan som tog på krafterna (släppte lös en del också i.o.f.s ) och sen tre sociala happenings på det. Men jag överlever! 😉

Ärligt talat orkade jag inte vara så social idag (kände inte så många av gästerna heller) men desto flitigare var jag med min kamera!

Här kommer en liten bildbomb från eventet. Enjoy!

Kika’s salong har flyttat till nya utrymmen och lanserat nya produkter. Tillsammans med Michaela ordnades därför en inspirationsmorgon enligt frukostflickorna-konceptet.

Temat var naturlig skönhetsvård, något som salongen satsar 100% på. 

 

Michaela, som är en trogen kund på salongen, berättade om sina hudproblem och svåra akne som hon fått hjälp med hos Kika’s.

Hon visade några favoritprodukter ur sortimentet och gav sina bästa råd för att ta hand om sin hud.

Även ägaren Marika gav goda råd om huden och hur den fungerar (man ska tänka säsong och skeden i livet, inte hudtyp) och berättade om salongen och produkterna.

Personalen på Kika’s erbjöd för de snabba (och de som orkade köa) peeling för händerna, flätning av håret och guidning till snabb och fräsch vardagssminkning.

Jag själv testade inte på några behandlingar idag, men jag skulle väldigt gärna vilja testa ansiktsbehandling någon gång (på riktigt alltså). Jag har aldrig testat det, faktiskt! Allra minst med naturliga produkter.
Gör det stor skillnad för en tror ni? Alltså en ansiktsbehandling generellt. Jag har inte problem med akne men rätt glåmig är jag nog, förstås. Får man det där “glowet” som är så inne nu?

Jag antar att jag inte kan förstå skillnaden förrän jag faktiskt testar (och får reda på hur min hud mår enligt ett proffs).

Idag lanserade Kikas det holländska märket Abloom Skincare. De är först i Finland med att sälja det.

Abloom-produkterna är ekologiska och så naturliga att de går att äta, berättade Marika. Intressant!

Jag blev intresserad av de här produkterna från svenska Care of Gerd.

C/O Gerd tillverkar naturlig och ekologisk hudvård och hårvård i Jokkmokk. Care of Gerd grundades av syskonen Johan och Anne-Lena Wiklund – som döpt företaget efter mamma Gerd – som är båda terapeuter i botten. De letar ständigt efter innovativa svenska ingredienser att använda i sin hudvård, som till exempel lingon, blåbär och hjortron.

I dag har c/o Gerd många återförsäljare och hittas bland annat på många spa-anläggningar i landet, men även i Japan där de är som tokiga i den nordiska hudvården.

KLINTA har tagit fram veganska doftljus som nu också finns att köpa hos Kikas.

 

Lite mingel-bilder.

Style by Shya- Sandra och Michaela.

Den där tapeten känner jag igen! 😉

Verkligen snygg! Jag är så sugen på att tapetsera hos oss. Men orka göra det när man bor på hyra.

Det var helt packat med folk på eventet, ca 75 deltagare. Det var av den anledningen ganska svårt att få en överblick på stället. Men jag får gå in och se mig omkring någon annan dag – i lugn och ro.

 

Alla deltagare fick en goodie bag med testers från Esse, C/O Gerd och Abloom samt ett litet massageljus från Klinta.

Det ska bli riktigt intressant att testa produkterna!

Ps. Om ni vill läsa mer om kikas – läs gärna mitt samarbete med dem från i våras. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.