Glutenfri mjuk kaka med vaniljfyllning

Det här är en av de godaste kakorna jag någonsin skapat, och som alla storheter som någonsin uppfunnits så kom även denna skapelse till genom ett missöde. Jag hällde i fyllningen för tidigt och förstörde min kaka, trodde jag. I själva verket hade jag skapat en sockerkaka med inbyggd vaniljkräm. Så praktiskt!
Kakan är naturligt glutenfri.

Recepten har flyttat till ny webbplats

Det här receptet har flyttat till den nya receptsajten Baka & Laga Glutenfritt.

Läs det här:

Välkommen till min nya webbplats!
h. Malin, receptkreatör

3 reaktioner på ”Glutenfri mjuk kaka med vaniljfyllning

    1. Hej! Leta upp ett recept på en vanlig sockerkaka och grädda den halvvägs. Följ sedan instruktionerna för vaniljfyllningen som den glutenfria.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: