0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

I samarbete med Dress Like Marie

I veckan bokade jag och sambon sista minuten-resa till Mallorca. Sol, bad och god mat står på schemat – en riktigt klassisk solsemester! Åh, som jag längtar. Sista veckan i maj åker vi.

Apropå Spanien (med omnejd); idag ska ni få se min senaste outfit från Dress Like Marie!
Emelie på DLM har sänt mig två plagg ur deras nya kollektion – Finnish design made in Portugal – och jag provar glatt kläderna i videon nedan.

SA DU VIDEO? Ja, tag tänkte att det kunde vara lite kul med lite rörligt material, för en gångs skull. 🙂

En liten varning utfärdas dock – för min kritvita gestalt! Mina kritvita ben gör inte de soliga kläderna från Portugal rättvisa, om vi säger så. 😉

Vill dock inflika att Ritva-tunikan, som jag har på mig i videon, faktiskt är den design som jag anser vara mest “finsk” av alla i sortimentet. Inte för att jag är någon modekännare ÖHT men det är “min känsla” som jag får. Om det är färgen eller snittet, jag vet inte, men finskt känns det. På ett bra sätt, alltså! Med andra ord, min blekhet kanske går an (denna gång).

Jag gillar verkligen alla typer av omlott-kläder och jag tyckte extra mycket om Ritva-tunikans dubbel-band! Det känns rejält, ger stöd åt ryggen, samtidigt som det är snyggt!
Som ni märker i videon så börjar jag stretcha och balansera på ett ben (och allt vad jag nu gör framför spegeln) och det säger ganska mycket om klädernas passform! Plaggen är är supersköna! Man vill röra på sig och man KAN göra det också – tack vare stretchmaterialet.

Leggingsen var ju också för söta! Ni såg det inte i videon, men man kan vika upp mudden om man vill, de är blåa på insidan!
Jag ska absolut packa med mig Greta leggingsen på resan, kanske jag kan ha dem med mina lädersandaler?

 

Här kan ni se en annan video, från fabriken i Portugal. Ser fram emot resten av kollektionen!

Emelie slängde förresten också med ett erbjudande till er;

MED KODEN  MALIN
FÅR MINA LÄSARE 10% RABATT PÅ
DESSA PLAGG UR NYA KOLLEKTIONEN

Rabattkoden gäller t.o.m 31.10.2018.

 

Psst. En lite sommarfräschare OOTD-bild på mig med Ritva-tunikan utlovas efter Mallorca 😉
Har ni förresten tips på aktiviteter/sevärdheter på ön? Tips mig! TACK

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Jag testar nya kläder från Dress Like Marie

  1. Dress like Marie är ett härligt koncept, de har i många år nu haft en fysisk butik i min by 🙂 Alla kläder är inte i min smak, men jag hittar ofta något superfint där och jag skulle påstå att det finns något för så gott som alla smaker 🙂 Har bloggat en del om fynd jag gjort där, ibland i samarbete med DLM, ibland plagg jag köpt på eget bevåg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: