0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

I lördags var jag, tillsammans med andra lokala bloggare och influencers, inbjuden till Wasaborg syncenter på en så kallas trend brunch. Där hade personalen, tillsammans med SoMe-konsult Michaela Finne, ordnat med brunch och förevisning av glasögon av märkena Belanciaga och Tom Ford.

Jag tyckte att det var intressant att höra tanken bakom designerna och att få pröva olika modeller. Det var också trevligt att få småprata litet med de andra bloggarna.
Det är heller aldrig fel att inleda helgen med vacker frukost och ett glas prosecco... Lyx!

Brunchen och demonstrationen hölls i ett mötesrum i källaren. Lite ovanligt! Så ofta struntar företag i att inreda källaren, och allra minst bjuder man ned bloggare dit. Men på wasaborg är alla utrymmen planerade.

Exempel; i galleriet nedan kan ni se en närbild av den glasvägg i källaren som skiljer mötesrummet från kontoret. På den väggen ser ni en tejpning föreställande landmärken från Vasa stad; ritad av Julia Bäck. Visst snyggt?! 

Efter programmet fick vi vandra omkring i butiken på övervåningen. Wasaborg syncenter är verkligen otroligt smakfullt inrett och jag älskar att det är så högt till tak i väl belyst. Tapeterna. Detaljerna. Ljuskronan. Ah. :) Jag kommer definitivt att bli kund här

Bildgalleri

Jag fotograferade en hel del och bilderna har jag samlat i ett galleri nedan.
Klicka på en bild så öppnas ett bildspel där ni kan scrolla runt.

Jag köpte inget denna gång, men jag skulle definitivt vilja äga ett par märkesglasögon. Jag måste bara begrunda min investering ett tag först.
Ett mer pressande inköp skulle dock vara ett par solglasögon med styrka. Jag är superdålig på att skydda mina ögon, som faktiskt är rätt ljuskänsliga. Kanske blir det ett par Tom Ford snart.

Tro det eller ej, men det finns en fashionista inom mig som längtar efter att få komma fram. Jag kan också känna min inre minimalist träda fram mer och mer (de båda är vänner med varandra).
Den gemensamma nämnaren är förmodligen min längtan efter långsiktigare lösningar. I hemmet, garderoben, jobbet (fast det sistnämnda kommer jag förmodligen aldrig att få total kontroll över). Men det övriga kan jag göra något åt!

Jag har faktiskt satt en målbild för mig; om 10 år ska jag ha samlat ihop till en minimalistisk garderbob med endast klassiska, tidlösa plagg (och glasögon) av hög kvalitet. Bara tanken ger mig lite frid i sinnet. :)


Tack till Wasaborg syncenter för en trevlig morgon!

Skyddade bilder
Vill du ha högupplöst bild utan vattenstämpel, sänd ett mejl till hej@malinsdriftigheter.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.