4 reaktioner på ”Enkelt glutenfritt vardagsbröd

  1. Tack för ett bra recept
    Står just nu o smakar en skiva efter mitt första test av detta recapt. Smakar jättegott! O det va ju lätt o göra o perfekt att man kan ha i lite vad man vill ?. Hur länge kan man tänka sig det “håller” om man förvarar det i skafferiet? Eller kanske är bäst o frysa det direkt o sen ta fram när man behöver.

    1. Vad roligt att du gillade receptet! 🙂 Jag skulle nog rekommendera att frysa in det som du/ni inte äter direkt, det blir ganska fort torrt och tråkigt. Bröd med mycket ägg brukar vara godast efter gräddning och sen dalar det ganska snabbt 😀 nackdelen med snabb-bröd.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: