0 0
Read Time:15 Second

Jag är en vän av enkla, praktiska lösningar.
Det här brödet gör jag när…

  • jag inte har lust att baka något invecklat
  • mitt skafferi svämmar över av halvfulla påsar av nötter, gryn, mjöl
  • jag har en del ägg till övers…

Ett riktigt skåptömmarbröd med andra ord 🙂

Receptet hittar du här

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Enkelt glutenfritt vardagsbröd

  1. Tack för ett bra recept
    Står just nu o smakar en skiva efter mitt första test av detta recapt. Smakar jättegott! O det va ju lätt o göra o perfekt att man kan ha i lite vad man vill ?. Hur länge kan man tänka sig det “håller” om man förvarar det i skafferiet? Eller kanske är bäst o frysa det direkt o sen ta fram när man behöver.

    1. Vad roligt att du gillade receptet! 🙂 Jag skulle nog rekommendera att frysa in det som du/ni inte äter direkt, det blir ganska fort torrt och tråkigt. Bröd med mycket ägg brukar vara godast efter gräddning och sen dalar det ganska snabbt 😀 nackdelen med snabb-bröd.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: