0 0
Read Time:33 Second

Jag har alltid varit svag för cheesecake. I alla fall så länge jag tyckt om att baka – och det är länge! Personligen tycker jag att bakad cheesecake är godare än den kalla versionen som stelnar av gelatin eller annat. Men båda är lika roliga att baka! Så kallad “frozen cheesecake” kategoriserar jag som glass eller fryst ostkaka – inte cheesecake. Ja, nu var det sagt.

Idag tänker jag bjuda på receptet till denna caféinspirerade skapelse; Caffè mocca cheesecake! En bakad cheesecake som jag smaksatt med kaffe och choklad.

Caffè Mocha Cheesecake


Bakad cheesecake smaksatt med kaffe och choklad

Receptet hittar du här:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.