0 0
Read Time:38 Second

Den här kakan är speciell på flera vis. För det första är kakbottnen inte bara glutenfri utan helt och hållet mjölfri. För det andra så dekoreras den med inte bara ett lager glasyr utan två! Först chokladganache, sen kolasås.  ( Om du vill kan du också fylla kakan med litet av kolaglasyren eller varför inte en syrlig hallonsylt som smakbrytning. )

För det tredje så är kakan sablars god också. 😉 Jag brukar servera den med vaniljglass.

Jag rekommenderar att du tar god tid på dig och låter både kakan och glasyrerna svalna innan du monterar ihop alltsammans, annars smälter glasyrerna ihop och rinner av kakan. Det vill vi ju inte. Men skulle det hända så är det bara att skopa upp alltsammans igen…

MALINS CHOKLADKOLAKAKA

Receptet hittar du här

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.