0 0
Read Time:46 Second

Brr… så ruggigt väder! :/ Var är solen och de ljumma vindarna? Jag har en bok att skriva och godsaker att fotografera. Bilderna blir inte bra i det här mulna vädret och det är liksom inget kul att fotografera heller. Frustrerande!

persikor1

Drömmer mig bort till en middag jag gjorde förra sommaren. Desserten var grillade persikor. Så otroligt enkla att göra, så otroligt goda att äta. Och SÅ roligt att fotografera! Vädret var ljuvligt och det var verkligen en fröjd att arbeta! Mera sånt!

 

Ni måste testa detta hemma på grillen!

GRILLADE PERSIKOR
4 portioner

4 persikor
vaniljglass

Dela persikorna och ta ur kärnhusen. Grilla frukterna med snittytan nedåt tills de fått fin färg. Lägg sedan över dem i ett foliepaket (dubbla folieark) och lägg tillbaka dem på grillen. Inne i foliet blir frukterna mjuka och saftiga. Jag brukar låta dem gå på eftervärme medan middagen pågår.

Servera sedan de varma frukterna med vaniljglass.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.